Bektoreak planoan ariketak (2) / [Jose Luis Ramos] - Ramos, Jose Luis (Egin matematika (Youtube kanala), 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan emandako bektore batekiko paraleloak diren bektoreak kalkulatuko ditugu. Edozein bektore paralelo, modulua 1 duten bektoreak eta beste edozein modulu duen bektore paraleloa.