Bektoreak planoan ariketak (1) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan bektoreen ariketak (1) ikusiko ditugu.
Batxilergoa, 1. maila.
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak