Bektoreak planoan azalpenak (2) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan bektoreak planoan ikusten jarraituko dugu.
Batxilergoa, 1. maila.
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak