Zenbaki konplexuak (ariketa 1) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan ikusiko dugu ingenieritzako 1. mailako matematika: zenbaki konplexuak.
Ingeniaritzako 1. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak