Zenbaki konplexuak (ariketa 1) / [Jose Luis Ramos] - Ramos, Jose Luis (Egin matematika (Youtube kanala), 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan ikusiko dugu ingenieritzako 1. mailako matematika: zenbaki konplexuak.