Zuzen ukitzailea 1 - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan ikusiko dugu inplizitoki emandako funtzio baten puntu bateko zuzen ukitzailea.(Ingeniaritzako 1. maila).
Ingeniaritzako 1. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak