Zuzen ukitzailea 1 / [Jose Luis Ramos] - Ramos, Jose Luis (Egin matematika (Youtube kanala), 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan ikusiko dugu inplizitoki emandako funtzio baten puntu bateko zuzen ukitzailea.(Ingeniaritzako 1. maila).