Beti irabazteko estrategia - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan problemen ebazpena ikusiko dugu, estrategiazko joko bat ikusiko dugu: beti irabazteko estrategia.
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak