Zoria eta probabilitatea (2. problema) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan ezusteko emaitza ematen duen probabilitate problema ikusiko da. Test positiboa izan eta benetan gaixorik egotearen probabiltatea kalkulatzen da.
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak