Zoria eta probabilitatea (2. problema) / [Jose Luis Ramos] - Ramos, Jose Luis (Egin matematika (Youtube kanala), 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan ezusteko emaitza ematen duen probabilitate problema ikusiko da. Test positiboa izan eta benetan gaixorik egotearen probabiltatea kalkulatzen da.