Probabilitate banaketak (1. problema) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan banaketa binomiala duen aldagai estatistikoa, banaketa norlalera hurbilduz eskaturiko probabilitateak kalkulatuko ditugu.
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak