Probabilitate banaketak (1. problema) / [Jose Luis Ramos] - Ramos, Jose Luis (Egin matematika (Youtube kanala), 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan banaketa binomiala duen aldagai estatistikoa, banaketa norlalera hurbilduz eskaturiko probabilitateak kalkulatuko ditugu.