Zoria eta probabilitatea (1. problema) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan probabilitate problema zuhaitz diagrama eta Bayesen Teorema ikusiko ditugu. Selektibitateko azterketa prestatzeko egokia izan daiteke ariketa hau.
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak