Ekuazio sistemak (ariketa 2) (2019ko ekaina) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan USE-ko ariketa 2019ko ekaina. Parametro baten menpeko ekuazio sistema baten eztabaida.
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak