Ekuazio sistemak (ariketa 2) (2019ko ekaina) / [Jose Luis Ramos] - Ramos, Jose Luis (Egin matematika (Youtube kanala), 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan USE-ko ariketa 2019ko ekaina. Parametro baten menpeko ekuazio sistema baten eztabaida.