Ekuazio sistemak 4 (Cramer-en metodoa) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan Cramerren metodoaren azalpena (bi adibide) ikusiko da.
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak