Ekuazio sistemak 4 (Cramer-en metodoa) / [Jose Luis Ramos] - Ramos, Jose Luis (Egin matematika (Youtube kanala), 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan Cramerren metodoaren azalpena (bi adibide) ikusiko da.