Ekuazio sistemak 3 (parametroen menpeko ekuazio sistemak) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan parametroen menpeko ekuazio-sistemen eztabaida, adibide bat ebazten da.
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak