Ekuazio sistemak 2 (Roucheren teorema) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan Rocheren teorema eta ekuazio sistemen eztabaida edo sailkapena azaltzen da adibideekin.
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak