Ekuazio sistemak 2 (Roucheren teorema) / [Jose Luis Ramos] - Ramos, Jose Luis (Egin matematika (Youtube kanala), 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan Rocheren teorema eta ekuazio sistemen eztabaida edo sailkapena azaltzen da adibideekin.