Matrize baten heina parametro baten menpe (ariketa 3) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan parametro baten menpeko matrize baten heinaren azterketa egiten da Gauseen metodoaz eta baita determinanteen edo minorren metodoaz ere.
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak