Matrizen baten heina parametro baten menpe (ariketa 2) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2020)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Bideo honetan 3·4 ordenako matrize bat emanik a parametro baten menpe, matrizearen heina aztertzen da a parametroaren balioen arabera, Gaussen metodoaz eta baita minorrak erabiliz ere.
Batxilergoa, 2. maila
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak