Berehalako integralak 5 (adierazpen konposatuak) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2019)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Hain zuzen ere, bere bloga, "Egin matematika", honi zuzenduta dago. Bideo honetan, integralen adierazpen konposatuak, trigonometrikoak, erabiltzen dira integrala berehalako integral batean bihurtzeko.
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak