Berehalako integralak 4 (adierazpen konposatuak 2) / [Jose Luis Ramos] - Ramos, Jose Luis (Egin matematika (Youtube kanala), 2019)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Hain zuzen ere, bere bloga, "Egin matematika", honi zuzenduta dago. Bideo honetan, integralen adierazpen konposatuak erabiliz hainbat integral ebazten dira, aurretik konstanteak doituz berehalako integraletan bihurtuz (logaritmo nepertar eta esponentzial erakoak).