Berehalako integralak 2 (adierazpen sinpleak) / [Jose Luis Ramos] - Ramos, Jose Luis (Egin matematika (Youtube kanala), 2019)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Hain zuzen ere, bere bloga, "Egin matematika", honi zuzenduta dago. Berehalako integralak kalkulatzen dira funtzio sinpleen integralen taula erabiliz.