Berehalako integralak (adierazpen sinpleak) (1) / [Jose Luis Ramos] - Ramos, Jose Luis (Egin matematika (Youtube kanala), 2019)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Hain zuzen ere, bere bloga, "Egin matematika", honi zuzenduta dago. Bideo honetan x ber n-ren integralaren formula azaltzen da logikaz deribatuak erabiliz.