Funtzioen adierazpen grafikoak (ariketa 4) / [Jose Luis Ramos] - Ramos, Jose Luis (Egin matematika (Youtube kanala), 2019)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Hain zuzen ere, bere bloga, "Egin matematika", honi zuzenduta dago. Funtzio arrazional baten adierazpen grafikoa ikusiko dugu. Funtzio honen ezaugarri batzuk: asintota bertikala, asintota zeiharra, maximo erlatiboa eta minimo erlatiboa.