Funtzioen adierazpen grafikoak (ariketa 3) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2019)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Hain zuzen ere, bere bloga, "Egin matematika", honi zuzenduta dago. Funtzio arrazional baten adierazpen grafikoa ikusiko dugu.
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak