Funtzio baten koefizienteen kalkulua (ariketa 3) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2019)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Hain zuzen ere, bere bloga, "Egin matematika", honi zuzenduta dago. Hirugarren mailako funtzio polinomiko baten koefizienteak kalkulatzen dira emandako baldintzen arabera: x=0 puntuan muturra du funtzioak, (1,0) inflexio-puntua eta inflexio-puntuko zuzen ukitzailearen malda -3.
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak