Deribagarritasuna (ariketa 1) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2019)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Hain zuzen ere, bere bloga, "Egin matematika", honi zuzenduta dago. Zatika definituriko funtzio baten deribagarritasuna aztertzen da. Bi parametroen balioak aurkitu behar dira funtzioa deribagarria izan dadin.
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak