Funtzio baten koefizienteen kalkulua (ariketa 2) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2019)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Hain zuzen ere, bere bloga, "Egin matematika", honi zuzenduta dago. Emandako funtzio polinomiko baten koefizienteak kalkulatzen dira, funtzioak egiaztatzen dituen hainbat baldintzen menpe.
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak