Lanbide Heziketako V. euskal plana 2019-2021 : Lanbide Heziketa laugarren industria-iraultzaren arloan - Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Euskadi. Hezkuntza Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2019)
2014ko abenduan, Eusko Jaurlaritzak Lanbide Heziketako IV. Euskal Plana onartu zuen. Planak eredu berria ezarri zuen, zeinetan prestakuntza, berrikuntza, ekintzailetza eta nazioartekotzea konbinatzen baitziren eta beharrezko neurriak ezartzen baitziren Lanbide Heziketak gure ekoizpen-sarearen beharrak asetzeko. Plan horren gailurra Eusko Legebiltzarrak 2018ko ekainean onartutako Lanbide Heziketako Legea izan da, eta lege-estaldura eman digu plana osorik garatu ahal izateko.
Bibliografia: 133.-135. or.
Keywords: Lanbide-prestakuntza -- Euskadi -- Plangintza; Hezkuntzako dokumentu ofizialak (EAE); Monografiak; Baliabide digitalak