Optimizazio problema (3. problema) / [Jose Luis Ramos] - Ramos, Jose Luis (Egin matematika (Youtube kanala), 2019)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Hain zuzen ere, bere bloga, "Egin matematika", honi zuzenduta dago. Bideo honetan emandako triangelu isoszele (oina 12 cm eta altuera 10 cm) batean inskriba daitekeen azalera maximoko laukizuzenaren dimentsioak azaltzen dira.