Funtzio baten puntu bateko zuzen ukitzailea (ariketa 2) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2019)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Hain zuzen ere, bere bloga, "Egin matematika", honi zuzenduta dago. Bideo honetan funtzio bat eta zuzen baten ekuazioa emanik, kalkulatu behar da emandako zuzenarekiko paraleloa den funtzioaren grafikoarekiko ukitzailea den zuzenaren ekuazioa ikusiko da.
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak