Funtzioen adierazpen grafikoak (ariketa 2) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2019)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Hain zuzen ere, bere bloga, "Egin matematika", honi zuzenduta dago. Bideo honetan funtzio polinomiko eta funtzio esponentzialaren arteko biderkadura bezala definituriko funtzioaren adierazpen grafikoa (gorapen-beherapen tarteak, mutur erlatiboak eta asintota horizontala) aztertzen dira.
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak