Funtzioen adierazpen grafikoak (ariketa 2) / [Jose Luis Ramos] - Ramos, Jose Luis (Egin matematika (Youtube kanala), 2019)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Hain zuzen ere, bere bloga, "Egin matematika", honi zuzenduta dago. Bideo honetan funtzio polinomiko eta funtzio esponentzialaren arteko biderkadura bezala definituriko funtzioaren adierazpen grafikoa (gorapen-beherapen tarteak, mutur erlatiboak eta asintota horizontala) aztertzen dira.