Optimizazio problema (2. problema) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2019)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Hain zuzen ere, bere bloga, "Egin matematika", honi zuzenduta dago. Bideo honetan optimizazio problema hau ikusiko dugu: oinarri karratua duen kaxa baten bolumena emanik, kaxa egiteko kartoi kantitate minimoa behar duen kaxaren dimentsioak kalkulatzea eskatzen da.
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak