Funtzio baten puntu bateko zuzen ukitzailea (ariketa 1) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2019)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Hain zuzen ere, bere bloga, "Egin matematika", honi zuzenduta dago. Funtzio bat eta puntu baten abszisa emanik, puntu hortatik doan zuzen ukitzailea kalkulatzen da bideo honetan.
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak