Optimizazio problema (1. problema) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2019)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Hain zuzen ere, bere bloga, "Egin matematika", honi zuzenduta dago. Optimizazio problema honetan, orri baten dimentsioak kalkulatzen dira paper gastua minimoa izan dadin, orrian idatzita doan testu idatziaren azalera ezagututa.
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak