Optimizazio problema (1. problema) / [Jose Luis Ramos] - Ramos, Jose Luis (Egin matematika (Youtube kanala), 2019)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Hain zuzen ere, bere bloga, "Egin matematika", honi zuzenduta dago. Optimizazio problema honetan, orri baten dimentsioak kalkulatzen dira paper gastua minimoa izan dadin, orrian idatzita doan testu idatziaren azalera ezagututa.