Geometria zuzenaren ekuazio inplizituetatik parametrikoak (A6 ariketa) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2019)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Hain zuzen ere, bere bloga, "Egin matematika", honi zuzenduta dago. Bideo honetan zuzen baten ekuazio inplizituak emanda, nola kalkulatu ekuazio parametrikoak ikusiko da.
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak