Geometria plano batekiko paraleloa den planoa (A5 ariketa) / [Jose Luis Ramos] - Ramos, Jose Luis (Egin matematika (Youtube kanala), 2019)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Hain zuzen ere, bere bloga, "Egin matematika", honi zuzenduta dago. Bideo honetan plano baten ekuazio inplizitua emanda, plano honekiko paraleloa den planoaren ekuazioa kakulatu eta azken plano honen puntu bat ezagututa azaltzen da.