Geometria zuzen paraleloa (A4 ariketa) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2019)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Hain zuzen ere, bere bloga, "Egin matematika", honi zuzenduta dago. Bideo honetan emandako zuzen batekiko paraleloa eta puntu batetik igarotzen den zuzenaren ekuazioak kalkulatzen dira eta ekuazio inplizituaren esanahia azaltzen da.
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak