Geometria (puntuak planokideak) (A1 ariketa) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2019)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Hain zuzen ere, bere bloga, "Egin matematika", honi zuzenduta dago. Bideo honetan ariketa ebatzia pausoz pauso eta emandako lau puntu, ea planokideak diren ikusiko dugu.
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak