Geometria zuzenak posizio erlatiboa / [Jose Luis Ramos] - Ramos, Jose Luis (Egin matematika (Youtube kanala), 2019)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Hain zuzen ere, bere bloga, "Egin matematika", honi zuzenduta dago. Bideo honetan bi zuzenen arteko posizio erlatiboa, laburpen teoriko eta adibideak ikusiko ditugu.