Geometria planoaren ekuazioak / [Jose Luis Ramos] - Ramos, Jose Luis (Egin matematika (Youtube kanala), 2019)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Hain zuzen ere, bere bloga, "Egin matematika", honi zuzenduta dago. Bideo honetan planoaren ekuazioen azalpen teoriko laburra eta adibide bat ikusiko dugu.