Lanbro arteko printzea - Ruiz Zafón, Carlos (1964-2020); Urrutibeaskoa, Fauxtin; Gatagán, Tino (1951-2005) (Barcelona : Edebé-Giltza, 1997)
Carvetarren etxe berria misterioz inguraturik dago. Jacoben izpiritua arnasten da bertan, etxearen aurreneko ugazaben semearena. Heriotza hori eragin zuten gertakari bitxiak izaki maltzur baten agerpenarekin batera hasiko dira arigtzen: lanbro arteko printzea da, edozeinek eskatutako nahia egia bihurtzeko gai den pertsonaia, baina trukean gauza ikaragarriak eskatzen dituena...
12 urtetik aurrera (horia)
Jatorrizko izenburua: El príncipe de la niebla
Edebé Gazte Literatur Sariaren irabazlea.
Keywords: Espirituak -- -Eleberriak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura