Lanbro arteko printzea / Carlos Ruiz Zafón ; [itzulpena, Fauxtin Urrutibeaskoa ; barruko eta azaleko irudiak, Constantino Catagán] - Ruiz Zafón, Carlos (1964-2020) (Periskopioa (Giltza), 1997)
Carvetarren etxe berria misterioz inguraturik dago. Jacoben izpiritua arnasten da bertan, etxearen aurreneko ugazaben semearena. Heriotza hori eragin zuten gertakari bitxiak izaki maltzur baten agerpenarekin batera hasiko dira arigtzen: lanbro arteko printzea da, edozeinek eskatutako nahia egia bihurtzeko gai den pertsonaia, baina trukean gauza ikaragarriak eskatzen dituena...