Irudizko lerroa / [testua eta irudiak] Fernando P. Hernando ; [itzulpena, Iker Allende Sopelana] - Pérez Hernando, Fernando (Narval, 2018)
Ez al da egia lehoi emeak orro-orro egiten duenean animalia basatiena iruditzen zaigula? Eta untxitxoak? Ez al dira hain maitagarriak, hain kutunak? Ez al zaigu guztioi untxitxoak laztantzea gustatzen? Ai! Bada, funtsean, pixka bat pentsatuz gero, guztia ez da ematen duena... Murgil zaitez ipuin dibertigarri honetan eta nire hitzak ulertu egingo dituzu.