Integral arrazionalak (3) - Ramos, Jose Luis ([S.l.] : Egin matematika, 2018)
José Luis Ramos, Tolosako institutuko matematikako irakaslea da, problemen ebaztezale amorratua. Hain zuzen ere, bere bloga, "Egin matematika", honi zuzenduta dago. Bere sarreretan problema ugari ditugu ikasgelan lan egiteko (gogor gomendatzen dizuet, mate irakasleak baldin bazarete), baina ez da eduki bakarra, sorpresa gehiago erakusten dizkigu. Bideo honetan funtzio arrazionalen integrazioa ikusiko dugu. (Selektibitatea, 2018ko ekaina).
Batxilergoa, 2. maila
Keywords: Selektibitate-azterketa -- Matematika -- (2018ko deialdia); Unibertsitatera sartzeko ebaluazioa (USE); Baliabide digitalak; Bideo didaktikoak; Ikasmaterial osagarriak